Om oss

Flammen Fagernes restaurant og Café ligger i Fagernes som en selvsikker restaurant, ikke bare med sin deilige mat, men også med sin unike design.
• Interiør- og eksteriørdesignene til restauranten vår har blitt nøye vurdert for å skape en imponerende og unik atmosfære som blender kundene våre.
Vi har jobbet grundig for å sikre at hver detalj var fullstendig kompatibel.
Flammen er en koselig restaurant i Fagernes og skiller seg ut med sitt interiør. Interiørdesignen inkluderer nøye utvalgte møbler, veggpaneler og belysningselementer for å skape en koselig og varm atmosfære i restauranten vår.
Det utvendige designet av lokalet er interessevekkende, med fargerike planter og elegante møbler i terrassen som gjør våre kunders matopplevelse koseligere.
Den ekstraordinære dekorasjonen starter fra inngangen og fortsetter med overraskelser. En romslig og imponerende stue, et peis-hjørne hvor du kan kose deg med vennene dine.
Et uunnværlig sted for spesielle tider med venner, kolleger, familie og kjære ...
• Alltid frisk og god mat
Det viktigste for oss er å være perfekt vert for denne festen og tilby en kvalitetssmak til kvelden din. Av den grunn legger vi stor vekt på menyen vår, produktene vi velger, friskhet og konstant fornyelse.
Flammen Fagernes tilbyr unike smaker for hver og en. Passende meny for de som ønsker å beholde formen, mat som er populære rund barn, wraps og burgere for de unge. Vi har utmerkede eksempler fra norsk og verdenskjøkkenet som venter på deg på Flammen.
Tema kvelder for mat fra ulike verdens kjøkkener.
• Hvert hjørne er fullt av overraskelser...
Flammen Fagernes er perfekt for deg som ønsker en pause fra arbeidsplassen midt på dagen. Etter en varm samtale med oss og god service, unike smaker, vil du føle deg sett, hørt og mett.
Du kan få full aften med familier, venner, arbeidskolleger i Flammen resturant og fortsetter kvelden videre i vår nattklubb - Treffen.

Vi tilbyr, oppmerksom og kvalitetsservice i restauranten vår. Mens våre kunder nyter vår deilige mat i et behagelig og hyggelig miljø, tilbringer de også tid i vår gode atmosfære.

Restauranten vår tilbyr også spesielle feiringsorganisasjoner for dine spesielle anledninger. Du kan skape uforglemmelige minner i vårt unike lokale for bursdager, jubileer og andre spesielle anledninger.

Vi inviterer deg til restauranten vår og ønsker deg en uforglemmelig matopplevelse i vårt unike lokaledesign.

Hilsen